Хвилини історичної правди «Голокост – трагедія Всесвіту»
Хвилини історичної правди «Голокост – трагедія Всесвіту»

Хвилини історичної правди «Голокост – трагедія Всесвіту»

Щорічно 27 січня ми відзначаємо Міжнародний День пам'яті жертв Голокосту. Допоки жива людська пам'ять, трагедію Голокосту слід згадувати із соромом і жахом. Людство мусить не забувати про мільйони ні в чому неповинних чоловіків, жінок і дітей, яких було знищено варварськими методами, і віддавати їм належну шану.

До Міжнародного Дня пам’яті  жертв Голокосту на протязі тижня з 22 січня  по 27січня у  Люботинській центральній бібліотеці діє  виставка – пам'ять  «Голокост – трагедія Всесвіту», з  метою поглиблення знань учнів з історії України  проводяться  хвилини історичної правди «Голокост і сучасність», темою яких  є вічна пам'ять і зобов'язання докласти зусиль до недопущення геноцидів і злочинів проти людяності. 26 січня працівником Гиївської бібліотеки – філії №2 для користувачів представлений історичний альманах «Книги гіркої правди».

 Пам'ять про Голокост необхідна нам, щоб наші діти ніколи не були жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі. Нинішнє покоління має продовжити естафету пам'яті і відстоювати гідність людини. Запрошуємо всіх на перегляд виставки.

                                                                       Директор ЦБС        О.В. Алісова

Переглядів: 492
Дата публікації: 15:41 26.01.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>