Спортивний Новий 2018 рік
Спортивний Новий 2018 рік

Спортивний Новий 2018 рік

Пройшли Різдвяні свята та шкільні канікули, а за ними відновилися спортивно – масові та фізкультурно – оздоровчі заходи у нашому місті.

Початок року відкрили наші дорогі діточки, які займаються у шахово – шашковому клубі (Центральна бібліотека). Заняття  та матчі – спаринги проходили 6 і 20 січня, де діти із задоволенням не тільки виконували наші завдання, а і спілкувалися друг із другом. У Новому році будемо чекати всіх бажаючих у нас на заняттях. Також на свята декілька разів збиралися різновікові групи здоров’я населення по інтересам у Люботинському професійному ліцею залізничного транспорту (волейбол, футзал, настільний теніс), де із позитивними емоціями проводили вечірні години після роботи. Уже не перший рік заклад співпрацює із ліцеєм (директор Агеєва О.О.), як у проведенні змагань, так і заняттям мешканцями міста фізкультурою та  спортом, де нам завжди ідуть назустріч і допомагають із приміщенням.

23 січня Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» Люботинської міської ради разом із відділом освіти провів спортивно – масовий міський турнір з волейболу «Спортивна зима – 2018» серед шкільних команд юнаків у спортивному залі Гімназії №1. Учні теж зачекалися за змаганнями, після довгої паузи зв’язаною з шкільними канікулами та із задоволенням взяли участь у заходах, де виборювалися призові місця.

За результатами міського турніру перемогу, а з нею і Кубок здобула команда ЗОШ №3 у складі: Свід Б., Коробка О., Книш М,, Лазебний А., Бондаренко П., Четвериков Р., Сохань А., Зінченко І. (тренер – представник(Кіпрік О.О.), другу сходинку здобула команда Гімназії №1 у складі: Кухарчик В., Літкевич Д., Меглій О., Наволокін І., Нестеренко В., Проненко А., Суровикін О., Чернявський М. (представник Слюсаров О.С.), третє місце посіла команда ЗОШ №4 у складі: Мормуль О., Ісаков Н., Глущенко А., Пилипчук А., Левченко М., Усатов Н., Буцький Н., Чудік В., Разинков Р., Кімлик О. (представник Сипко В.П.).

Переможець і всі призери,  отримали іменні грамоти і дипломи відповідних ступенів від КЗ «Спорт для всіх» та командні грамоти від відділу освіти (представник Лампанченко К.С.).

Бажаємо всім учасникам, учням шкіл, мешканцям міста у Новому році міцного здоров’я, миру, успіхів у навчанні, роботі та спортивних досягнень !

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Альбом: Спортивний Новий 2018 рік!
Альбом: Спортивний Новий 2018 рік!
Переглядів: 492
Дата публікації: 15:51 24.01.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>