Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста
Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста

Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста

Сьогодні нашому місту виповнюється 372 роки

Шановна люботинська спільното, прийміть найщиріші вітання з Днем народження нашого рідного міста, якому сьогодні виповнюється 372 роки. Це свято для всіх, хто тут народився, хто приїхав одного разу й залишився назавжди, хто живе чи працює в ньому.

Наше місто унікальне природною красою, особливими традицями, славною історією і талановитими людьми, які прославляють його далеко за межами. Ще Люботин – це місто активних та згуртованих мешканців, які люблять рідне місто, і, не знаючи втоми, працюють для його розвитку.

Зараз ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. Я ціную активну громадянську позицію наших мешканців,  і впевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди, пов’язані з агресією ворога.

Висловлюю подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які відважно несуть варту із захисту здоров’я мешканців громади. Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток міської громади. Щира подяка колективам, благодійникам і жителям громади за всі добрі справи і наміри, спрямовані на підтримку наших захисників, громадян та благоустрій міста,

Цього разу в результаті збройної агресії росії і постійних сигналів тривоги, урочисті заходи проводитися не будуть. Але ворогові нас не зламати! І сьогодні, коли наша країна в небезпеці, люботинці зі зброєю в руках самовіддано боронять рідну землю від лютих ворогів. Всім захисникам, кожній людині, хто віддає свої сили для збереження цілісності території України, ми дякуємо, а полеглим Героям – віддаємо пошану. І хоч війна сьогодні ще триває, але ми впевнені: Україна перемагає, і Україна переможе!

Сьогодні найважливішим і найнеобхіднішим побажанням для кожного з нас є побажання Перемоги і миру. Тож нехай на нашій рідній землі буде злагода і процвітання, а небо над Україною завжди буде блакитним і безхмарним.

Слава Україні! Слава її Героям!

                                           З найкращими побажаннями, міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 

Переглядів: 235
Дата публікації: 07:55 03.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>