СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!

Грудень –щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая. Цього року святий Миколай завітав і до Люботинської центральної дитячої бібліотеки, щоб подарувати подарунки тим дітлахам, які залюбки йдуть до бібліотеки і читають цікаві книжки, а тим, хто не дружить з книгою, нагадати про користь і необхідність читання. Дітлахи з нетерпінням чекали на подарунки від Святого Миколая та на чудове і загадкове свято, яке подарує їм колектив дитячої бібліотеки. В бібліотеці зібралося багато дітей в передчутті казкового дійства. І це не дивно, адже з кожним днем заходи в бібліотеці все креативніші та сучасніші. Все більше читачів із задоволенням стають активними учасниками цих свят.

Так, 20 грудня в читальному залі бібліотеки   на дітей чекав новорічний майстер-клас з виготовлення ялинкової прикраси. Його провели для всіх присутніх завідуюча дитячою бібліотекою Поясник І.М. та бібліотекар Субота Н.В.  Усім дітям роздали матеріали для рукоділля, і скоро юні читачі власноруч створили чудові Різдвяні прикраси для своїх батьків та друзів. Тепер вони зможуть зробити подарунки усім, кому забажають. Зустріч пройшла у веселій та творчій атмосфері, діти пообіцяли, що обов’язково будуть слухати своїх батьків, учителів, відвідувати бібліотеку, брати участь майстер-класах та творчих заходах, що відбуватимуться у стінах закладу.

Всі відділи святково оформлені, дітям провели екскурсію по бібліотеці, дітлахи з великим задоволенням переглянули цікаву, повчальну новорічну книжкову виставку  «Рік новий уже за мить  білим птахом прилетить».

А найбільшим та найприємнішим сюрпризом  стали подарунки від благодійного фонду «Волонтери Дорослі-Дітям».

Зі щирими усмішками на обличчях дітки обмінювались своїми враженнями про подарунки, які приніс Святий Миколай. Цей день та цікаво проведене дозвілля   запам’ятаються і батькам, і дітям, і усім читачам  Люботинської ЦДБ.

 

                                                                       Директор ЦБС   О.В. Алісова

Альбом: СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!
Альбом: СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!
Альбом: СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!
Альбом: СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПОДАРУЙ НАМ СВЯТО!
Переглядів: 549
Дата публікації: 11:51 20.12.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>