Люботин спортивний
Люботин спортивний

Люботин спортивний

15,16,17 грудня 2017 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів низку міських спортивно – масових заходів з нагоди Новорічних свят(суддівство змагань, нагородження), а саме шашковий турнір серед загальноосвітніх закладів (командні: 1 юнак, 1 дівчина – 15.12.17р.), заняття та спаринги серед дітей у шахово – шашковому клубі (16.12.17р.) та шаховий турнір серед різновікових груп населення (чоловіки – 17.12.17р.).

У змаганнях з шашок  перемогла команда ЗОШ №4 у складі: Ротань В’ячеслав, Огірняк Сніжана, II місце у команди Караванської ЗОШ у складі: Поляшенко Максим, Насвіт Єлизавета, III місце виборола в упертій боротьбі в особистих зустрічах із ЗОШ №3 команда НВК №2 у складі: Коваленко Микита, Давидова Вікторія.

У шаховому турнірі серед чоловіків перемогу здобув Андріанов Михайло Миколайович, друге місце у Колеснікова Владлена Арсенійовича, третє місце посів Глушко Сергій Миколайович.

Всі переможці і призери спортивних заходів отримали Кубки, грамоти та дипломи від Комунального закладу «Спорт для всіх» Люботинської міської ради. Дякуємо за допомогу в організації та нагородженні найкращих міського голову Лазуренка Л.І.

Спортивний 2017рік був дуже насичений та вдалий, проведено набагато більше запланованих міських спортивно – масових заходів, маємо високі здобутки і на обласному рівні. Всіх хто приймав участь в організації і проведенні  міських спортивних змагань та безпосередньо захищав спортивну честь міста Люботина на обласному рівні вітаємо з наступаючим  Новим роком та Різдвом Христовим, зичимо міцного здоров’я та всіляких успіхів Вам і Вашим сім’ям!    

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський   

Альбом: Люботин спортивний
Переглядів: 552
Дата публікації: 15:46 19.12.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>