День Святого Миколая
День Святого Миколая

День Святого Миколая

Цикл заходів «Розкажу Миколаю про що я читаю!»,

  19 грудня до дітей України має завітати Святий Миколай і покласти під подушки або в чобітки миколайчики — приємні подарунки від доброго святого за гарну поведінку протягом року. Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день. Бо Микола - чудотворець піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу. Діти пишуть листи Святому Миколаю. У цих листах вони описують, що гарного, доброго вони зробили за рік, розповідають про свої мрії та бажання.

До цього свята у Люботинській центральній дитячій бібліотеці 16.12.17р.  пройшов цикл  заходів  «Розкажу Миколаю про що я читаю!», конкурс зимових прислів’їв та загадок «Веселі розваги», вікторина за твором Е.Успенського «Зима в Простоквашино», для віх охочих дітей нашого міста. Бібліотекарі розповіли дітям, як це свято святкують у нас на Україні та інших державах, адже Святого Миколая вважають заступником всіх дітей. Присутнім було запропоновано відгадати зимові загадки та згадати прислів’я і приказки, пов’язані з ім’ям Миколи Чудотворця.  Заходи були спрямовані на відродження національних традицій на роз’яснення духовної цінності свята, виховання потреби в культурному та духовному зростанні. Діти охоче знайомилися з образом Святого Миколая та обрядом зустрічі свята Миколая, розповідали чому саме 19 грудня  улюблене всіма свято. Атмосфера в читальній залі бібліотеки була  істинно сімейною, святковою і позитивною. Діти, які цього дня завітали до бібліотеки, знайшли у чобітку, розміщеному на книжковій виставці «Баба віхола прийшла купу свят нам принесла», солодкі подарунки.

А також впродовж цих днів у нашій бібліотеці – цікаві виставки, та чудові книжки! Поспішайте! Святий Миколай чекає на Вас!

                                                                        Директор ЦБС     О.В. Алісова

 

Переглядів: 826
Дата публікації: 15:02 19.12.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>