Всеукраїнський тиждень права
Всеукраїнський тиждень права

Всеукраїнський тиждень права

З 8 по14 грудня 2017 року у Люботинській центральній дитячий бібліотеці проведено цикл заходів правової тематики в рамках Всеукраїнського Тижня права. Проведення Тижня започатковано Указом Президента України від 8 грудня 2008 року.

Тематика проведених в рамках тижня заходів сприяє підвищенню рівня правової культури читачів бібліотеки, інформованості дітей та підлітків про їх конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації та захисту.

 Дитинство – найважливіший і неповторний період у становленні особистості. Будь яка людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями, коли необхідно знати свої права і обов’язки.

 Так, 6 грудня бібліотекарі провели для маленьких читачів нашого міста казково-правову вікторину «Подорож з казковими героями до Країни Права» та представили мультимедійну презентацію «Право в казках».

  13 грудня для учнів 8-х класів Люботинської ЗОШ № 3 був проведений День правових знань «Права. Гарантії. Захист.» Читачам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України та декларації ООН про права дитини. До уваги учасників Дня правових знань були проведені: мультимедійна презентація «Конвенція про права дитини», бесіда «Я- людина, громадянин, патріот» та коментований огляд книжкової виставки «Право – математика свободи», на якій були представленні правознавчі видання з фонду бібліотеки. Ці видання сприятимуть поглибленню правових знань та формуванню правової культури наших читачів.

 

Колектив  Люботинської  ЦДБ

Переглядів: 516
Дата публікації: 15:35 14.12.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>