Харківщина дає відсіч російському ворогу 27.02.202
Харківщина дає відсіч російському ворогу 27.02.202

Харківщина дає відсіч російському ворогу 27.02.202

Змінились часи комендантської години із 18.00 до 06.00. Під час комендантської години із міркувань безпеки заборонено пересування цивільних громадян, в тому числі на автомобілях.

В нашій громаді вчора були перебої з електропостачанням, це пов'язано з тим, що мешканці самовільно пошкоджують вуличне освітлення. Усю ніч працівники РЕСу, працювали над відновленням постачання електроенергії мешканцям та до об’єктів соціальної сфери. На цей час у працівників РЕСу обмежена кількість ГСМ, який витрачається на кожний виїзд ремонтної бригади, і кожне наступне пошкодження ліхтаря може призвести до повного знеструмлення громади на довгий термін. Тож звертаємося до кожного мешканця Люботинської громади з проханням не вчиняти самовільних дій щодо відключення вуличного освітлення, адже є ризик залишити громаду без водопостачання та енергопостачання до житлових будинків, укриттів, лікарні та об’єктів соціальної сфери на невизначений термін! 
 
Також закликаємо всіх зберігати спокій, не піддаватись на провокації так піклуватись про тих, хто потребує вашої допомоги! 
 
Ми захищаємо свою українську землю, своїх дітей, своє майбутнє! Ми разом, ми не здаємося і обов’язково переможемо!

Переглядів: 348
Дата публікації: 09:56 27.02.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>