Міжнародний день інвалідів
Міжнародний день інвалідів

Міжнародний день інвалідів

3 грудня в нашій державі відзначатиметься Міжнародний день інвалідів. Зазвичай таких людей називають людьми із особливими потребами. Однак попри свої недуги - прив'язаність до візка, відсутність слуху чи зору - вони демонструють світові свої надможливості і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію.

Напередодні цього дня Люботинська центральна дитяча бібліотека провела цикл заходів з метою підтримки людей з обмеженими можливостями. Всі зусилля  були спрямовані на те, щоб донести до учнівської молоді думку про справжнє рівноправ'я всіх людей, незважаючи на їхні фізичні чи інші обмеження.
     Були запрошені діти 6-х та 7-х класів Манченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, для них була продемонстрована  мультимедійна презентація «Дивіться на нас, як на рівних» яка доводить, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально-активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Підготовані інформаційні перегляди літератури: «Добро починається з тебе», бесіди «Толерантне ставлення до людей з особливими потребами» для учнів 7-х класів НВК№ 2.
 Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Обслуговування соціально незахищених груп населення, людей з обмеженими можливостями, допомога їм у соціальному становленні і соціальній адаптації, підвищення культурного рівня, залучення до спілкування, організація їхнього дозвілля – один із пріоритетних напрямків діяльності бібліотек.
                                                                                Директор ЦБС  О.В. Алісова
Альбом: Міжнародний день інвалідів
Альбом: Міжнародний день інвалідів
Альбом: Міжнародний день інвалідів
Альбом: Міжнародний день інвалідів
Альбом: Міжнародний день інвалідів
Переглядів: 610
Дата публікації: 09:28 04.12.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>