ОБЕРЕЖНО!!!ГРИП!!!
ОБЕРЕЖНО!!!ГРИП!!!

ОБЕРЕЖНО!!!ГРИП!!!

Що таке грип? Якщо Ви думаєте, що грип - це просто грип, Ви дуже сильно помиляєтеся! Необхідно пам'ятати, що грип буває 3 видів:-А-,-В-,-С-. Найбільш болісно протікає сааме грипп -А-. Щороку вірус гриппу мутує, проте і всесвітня фармакологія не стоїть на місці, саме з цієї причини лікарі наполягають на щорічній вакцинації населення.

Вірус грипу переміщається від людини до людини тільки повітряно-крапельним способом. Також слід звернути увагу на те, що даний вірус виявляє високий рівень контагеозності, відповідно, більша частина населення буде піддана захворюванню. Даний вірус проявляє себе протягом 2-3 діб, максимальний час, після якого проявляються симптоми - 5 діб.
Саме в цей період вірус веде активне життя у Ваших дихальних шляхах, при цьому істотно пригнічується миготливий епітелій, який виконує роль природного фільтра для легенів. За рахунок ураження епітелію, інші віруси мають повний і безперешкодний доступ до легких, що може закінчитися бронхітом або запалення легенів.
Ознаки та симптоми гриппу:
1.Грип приходить несподівано і в лічені години повністю захоплює Ваш організм;
2.Грипу властиво різке підвищення температури (в окремих випадках до 40,5 градусів), підвищена чутливість до світла, ломота у всьому організмі, а також болі: головні і м'язові;
3.У першу добу захворювання грипом, Ви захищені від нежиті, що властиво тільки даного вірусу;
4.Найбільш активна фаза грипу припадає на третій – п'ятий день захворювання, а остаточне одужання доводиться на 8-10 день.
5.Враховуючи, що інфекція грипу вражає судини, саме з цієї причини можливі крововиливи: ясенні і носові;
6.Після перенесенного грипу Ви можете підхопити інше захворювання протягом наступних 3-х тижнів, такі захворювання найчастіше протікають дуже болісно і можуть закінчитися летальним результатом.
 
 
Начальник Люботинського
міського відділу Головного
управління Держпродспоживслужби
в Харківській області                                                             Ільченко О.С.
Переглядів: 469
Дата публікації: 15:15 30.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>