Міністерство соціальної політики оголошує конкурс на кращий соціальний проєкт
Міністерство соціальної політики оголошує конкурс на кращий соціальний проєкт

Міністерство соціальної політики оголошує конкурс на кращий соціальний проєкт

Для участі потрібно заповнити відповідні аплікаційні форми та до 7 лютого 2022 року надіслати їх на адресу initiate_msp@ukr.net.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/113446

 

Метою даного проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих у громадах України.

Йдеться про ініціативи фізичних осіб, громадських і релігійних організацій, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.      

Для участі потрібно заповнити відповідні аплікаційні форми та до 7 лютого 2022 року надіслати їх на адресу initiate_msp@ukr.net.

За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

"У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проєкти", - повідомили в Мінсоцполітики. 

Довідка. Конкурс на кращий соціальний проєкт/ініціативу оголошено на виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р.

Переглядів: 396
Дата публікації: 13:34 09.12.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>