«Люботин – безпечне місто»
«Люботин – безпечне місто»

«Люботин – безпечне місто»

Продовжуємо обговорення проекту «Люботин – безпечне місто»

У Люботинській міській раді відбулася вже друга зустріч представників міської ради, представників освіти, Харківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Харківській області, депутатів міської ради, представників Компанії «РАДІО-ЛІНК» із представниками Громадської організації «Спілка робітників сфери безпеки» та Громадської спілки «Слобожанські стратегії», на якій продовжилося обговорення проекту «Люботин – безпечне місто».

Володимир Косенко, голова Правління ГО «Спілка робітників сфери безпеки», відзначив, що метою програми є посилення безпеки громадян, забезпечення цілодобового контролю над важливими об’єктами комунального майна, профілактика і попередження злочинності та підвищення рівня розкриття правопорушень у місті.

 Він підкреслив, що важливо було б створити за погодженням із бізнесом єдину локальну мережу системи, в яку були б об’єднані міські камери зовнішнього відеоспостереження та інші елементи системи об’єктів усіх форм власності. Також наголосив на важливості комплексної взаємодії та координації в цьому напрямку зусиль влади, бізнесу і громади.

Присутні обговорили можливості програми «Люботин – безпечне місто»,  етапи її реалізації та визначилися із тим, щоб найближчим часом встановити тестову веб-камеру на центральній площі міста для роботи в режимі онлайн трансляції.Заступник міського голови Рубан В.В. відзначив, що певна робота в цьому напрямку вже розпочалася, а саме: разом із відділом поліції ГУ Національної поліції в Харківській області розроблений попередній план розміщення камер зовнішнього спостереження у публічних місцях у кількості 40 штук.

Радник міського голови Лідія Куденко

Переглядів: 555
Дата публікації: 16:48 23.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>