"Пам'ять людська не забуде повік»
\"Пам\

"Пам'ять людська не забуде повік»

Засвітимо свічі в скорботні хвилини. Пошлемо молитву в небесні глибини. Молитву до Бога, молитву за тих, Чий голос від голоду в муках затих

     Люботинська центральна бібліотека  продовжує проводити  загальносистемні масові заходи до 85-річчя Дня Голодомору. 22.11.2017 р. пройшов урок  пам'яті "Пам'ять людська не забуде повік», для учеників 9-го класу ЗОШ № 4. Хвилиною мовчання та горінням свічок учнівська молодь згадала закатованих голодом жертв геноциду українського народу,  символічно освітивши  шлях тисячам душ запаливши свічу пам’яті.

У представленій мультимедійній презентації  звучали тематичні композиції, які нагадали присутнім про тяжкі не людські випробування,  які випали на долю українців. Багато глибоких та змістовних слів було сказано бібліотекарями, основним меседжем яких був заклик довічно пам’ятати про закатованих.

  Метою заходу  було донести до дітей залишатися  не байдужими до цієї трагічної дати в історії українського народу, пам’ятати страшні випробовування, які випали на долю нашого народу та цінувати прості житейські блага, які ми сьогодні маємо.  Усвідомлення трагічних подій нашої історії, співпереживання усіх допоможе нашому суспільству будувати нову державу. А пам'ять стане запорукою того, щоб ніколи ні над ким не було скоєно геноциду, навмисного винищення людей.

                                                                               

                                                                                                    Директор ЦБС    О.В. Алісова 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 518
Дата публікації: 11:10 23.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>