Спортивно – масові змагання «Спортивна осінь – 2017»!
Спортивно – масові змагання «Спортивна осінь – 2017»!

Спортивно – масові змагання «Спортивна осінь – 2017»!

21 листопада 2017 року в День Гідності і Свободи, в день нашого знаменного державного свята, Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів спортивно - масові заходи з тенісу настільного та футзалу серед шкільних команд 2001-2003 р.н.

На турнірах було зачитано привітання із державним святом від міського голови Лазуренка Леоніда Івановича всім учасникам спортивних заходів, робити все можливе на благо розквіту рідної України, побажання мирного неба над українською землею та добробуту у домівках наших мешканців.

Яскраве спортивне свято у якому всі загальноосвітні заклади виборювали призові місця, де кожний учасник і команда у цілому докладали всі свої сили та майстерність, щоб захистити спортивну честь своєї школи. Друзі разом із тренерами – представниками несамовито підтримували учасників  при проведенні цих двох турнірів.

У командних змаганнях з тенісу настільного, де змагалися юнаки та дівчата від кожної школи перемогу а з нею і Кубок здобула команда ЗОШ №5 у складі: Головащенко Артем, Жупанас Маргарита, друге місце здобула команда ЗОШ №4 у складі: Кімлик Олексій, Куценко Дарина, третє місце посіла команда ЗОШ №3 у складі: Свід Богдан, Лебедєва Анна.

У змаганнях з футзалу, де школи були представлені дуже сильними складами у цій віковій категорії, багато хто з них займається футболом у секціях. У всіх відбірних  поєдинках за вихід із груп та фінальних іграх за призові місця точилася справжня чоловіча боротьба, де ніхто не бажав поступатися. У фіналі перемогла команда ЗОШ №3 здобувши Кубок у складі: Коробка О., Свід Б., Буцький В., Гиренко В., Крохмаль Д., Крохмаль П., Зінченко І., друге місце у команди ЗОШ №4, у складі: Журавель Д., Діденко А., Глущенко А., Луговий І., Шелест Юлія, Никонеко Д., Кімлик О., Овчаров Н., третє почесне місце посіла команда НВК №2 у складі: Коваленко М., Бойко О., Лубенський І., Нагорний Д., Лебединський О., Редванський О., Гарькавенко О., Кольцов М.

Всі переможці та призери змагань отримали Кубки, дипломи та грамоти від Комунального закладу  – міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради. На церемонії  нагородження були вручені грамоти кожному загальноосвітньому закладу, який став призером змагань від відділу освіти Люботинської міської ради, які вручила її представник Лампанченко Катерина Вікторівна.

Вітаємо всіх із святом Днем Гідності і Свободи!

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Альбом:
Альбом:
Переглядів: 518
Дата публікації: 11:52 22.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>