Навчальна нарада для відповідальних за діловодство та архів
Навчальна нарада для відповідальних за діловодство та архів

Навчальна нарада для відповідальних за діловодство та архів

20 листопада 2017 року в залі засідань виконавчого комітету Люботинської міської ради відбулась навчальна нарада для відповідальних за діловодство та архів в установах, організаціях та на підприємствах міста, в якому взяли участь 25 осіб. До програми наради було включено чотири основних питання:

 1.Складання номенклатури справ на 2018 рік.

2.Експертиза цінності документів.

3.Складання паспорту архіву установи, підприємства, організації.

4.Робота установ, організацій, підприємств міста у 2017 році та підготовка до роботи у 2018 році з упорядкування та передавання на державне зберігання документів НАФ.

У ході наради начальник міського архівного відділу виконавчого комітету Люботинської міської ради Репенко Ю.М. наголосила на необхідності та важливості проведення роботи з упорядкування та збереження архівних документів, які створюються в діяльності установи, підприємства чи організації. Нагадала про перегляд номенклатури справ на наступний рік та, за необхідності, погодження її з ЕПК Державного архіву Харківської області. Значну увагу приділила роз’ясненню механізму експертизи цінності документів, яка повинна проводитись в установі, організації на підприємстві. Розглянула питання щодо проведення щорічної паспортизації архівних підрозділів. Підвела підсумки поточного року роботи з упорядкування документів та передавання на державне зберігання до міського архівного відділу та звернула увагу відповідальних щодо подальшого планування роботи з даного питання на 2018 рік. Після закінчення наради всім бажаючим начальником міського архівного відділу було надано консультативну допомогу в індивідуальному порядку.

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:

Приєднані документи:

Методичні рекомендації
Переглядів: 578
Дата публікації: 11:23 22.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>