«Вільні творять майбутнє!»
«Вільні творять майбутнє!»

«Вільні творять майбутнє!»

З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, Указом Президента України від 13 листопада 2014 року установлений День Гідності та Свободи, який щорічно відзначається 21 листопада.

20 листопада міським будинком культури спільно з центральною бібліотекою було проведено тематичний захід, присвячений героїзму, подвигу та нескореності українського народу. На нього завітали учні 11-х класів ЗОШ №4 та НВК №2, які були ознайомлені з історією Революції Гідності. До їхньої уваги був продемонстрований фільм, присвячений тим подіям, також присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.

 Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Адже, Україна – це територія гідності і свободи.

Директор міського будинку культури

Р.Л. Еткало      

Переглядів: 497
Дата публікації: 08:59 21.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>