Пресвипуск до Дня автомобіліста і дорожника
Пресвипуск до Дня автомобіліста
і дорожника

Пресвипуск до Дня автомобіліста і дорожника

Щорічно в останню неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства – День автомобіліста і дорожника. У 2021 році це свято припадає на 31 жовтня.

Від стану дорожньо-транспортної мережі та злагодженої роботи перевізників залежить не тільки комфорт громадян, рух шкільних автобусів, швидких, громадського транспорту, безпека дорожнього руху, а й збільшення промислового потенціалу, формування сприятливого інвестиційного клімату, привабливість регіону тощо.

Розвиток якісної, надійної, сталої та доступної дорожньо-транспортної інфраструктури є одним із завдань Цілей сталого розвитку.

У січні–вересні 2021року автомобільним транспортом області (з урахуванням перевезень, виконаних фізичними особами-підприємцями) було перевезено 8,1 млн.т вантажів і 39,1 млн. пасажирів. За цей період виконано вантажообіг автомобільного транспорту в обсязі 2,0млрд.ткм і пасажирообіг –596,4 млн.пас.км.

За даними офіційного веб сайту Міністерства розвитку громад та територій України загальна протяжність вулично-дорожньої мережі з твердим покриттям в Харківській області у 2020 році становила 9577,2км.

У цей святковий день вітаємо усіх, чия діяльність пов’язана з автомобільним транспортом та дорожнім господарством! Це величезна відповідальність не тільки за своє власне життя, але і за життя пішоходів і пасажирів. Щиро бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових трудових здобутків, добробуту, безпечних подорожей і легких доріг! Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов'ю.

 

Заступник начальника

Головного управління статистики

у Харківській області                                                                Марина ТУР

Переглядів: 293
Дата публікації: 09:04 29.10.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>