Привітання міського голови Леоніда Лазуренка
Привітання міського голови Леоніда Лазуренка

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка

З Днем захисників та захисниць України!

Шановні жителі Люботинської громади!

Прийміть найщиріші вітання зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра -  Днем захисників та захисниць України!

14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час нацистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну, серед яких наш земляк Олександр Загудаєв.

Шановні захисники та захисниці України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Прийміть вітання з найкращими побажаннями добра, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. Нехай вас завжди оберігає Покров Пресвятої Богородиці!

Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!

 

 

З повагою та найкращими побажаннями
міський голова Леонід Лазуренко
Переглядів: 154
Дата публікації: 11:02 13.10.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>