Про підтримку Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні»
Про підтримку Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні»

Про підтримку Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні»

На виконання листа Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України від 06.11.2017 № 2164/0/141-17 стосовно сприяння проведенню Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні», за підтримки благодійного фонду «Щасливі долоні», служба у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області інформує.

З метою підтримки талановитих та обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також сприяння благодійницької діяльності в Україні та реалізації соціальних проектів, які діють в інтересах дітей, просимо підтримати даний соціально-виховний, культурно-мистецький захід та залучити до участі у ньому дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, який відбудеться 19.12.2017 на базі Національної опери України ім. Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 50).

Зазначений фестиваль націлений на розвиток творчих здібностей обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, а також створення сприятливих умов адаптації дітей вказаної категорії в соціум.

Додатково повідомляємо, що вищезазначений захід проводиться з 2005 року, взяли участь в ньому понад 10 тис. дітей вказаної категорії. Найталановитішим з них були вручені скрипка народного артиста Володимира Співакова, саксофон народного артиста Ігоря Бутмана, а також діти відпочивали в дитячих центрах Мексики, Угорщини та Нідерландів.

З переможцями Фестивалю підписані контакти на зйомки у фільмах  компаній „Star Media” і „Studio Bayrak”. 

Контактна інформація Благодійного фонду «Щасливі долоні»:

тел. (044) 332-26-58; 050 338 88 69; e-mail: dolonki@ukr.net;

детальна інформація про Фестиваль розміщена на www.dolonki.com;

адреса: вул. Драгомирова, 20, оф. 200, м. Київ, 01103.

У разі наявності кандидатів для участі у конкурсі просимо до 04.12.2017 повідомити службу у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області про учасників конкурсу.

 

Головний спеціаліст служби у справах дітей                                                 Глущенко Л.Є.

 

Переглядів: 575
Дата публікації: 16:28 14.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>