Продовжено конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту
Продовжено конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту

Продовжено конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту

Заявки на отримання мікрокредиту приймаються до 24 листопада 2017 року ХАРКІВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ФОНДОМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА за адресою: м. Харків, площа Свободи 5, Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, к. 19-21. Довідки за телефоном: 757-42-32».

«ХАРКІВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ФОНДОМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації до 24 листопада2017 року продовжено конкурсна отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області у національній валюті України в розмірі від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року, від 75 до 200 тис. грн – строком до 2 років.Мікрокредити надаються для виробництва, переробки і збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму. З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись на сайті ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА – www.kharkiv.biz.ua.

Заявки на отримання мікрокредиту приймаються до 24 листопада 2017 року ХАРКІВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ФОНДОМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА за адресою: м. Харків,  площа Свободи 5, Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, к. 19-21. Довідки за телефоном: 757-42-32».

 

Переглядів: 488
Дата публікації: 16:23 06.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>