Люботинське КЖРЕП
Люботинське КЖРЕП

Люботинське КЖРЕП

Інформація Люботинського КЖРЕП

Люботинське комунальне житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство Люботинської міської ради Харківської області засновано на комунальній власності територіальної громади міста Люботин, представницьким органом якої виступає Люботинська міська рада Харківської області.
  Підприємство є юридичною особою, здійснює свою діяльність на основі і у відповідності з чинним законодавством України, виконує функції по утриманню та комплексному обслуговуванню житлового фонду, що належить до комунальної власності. Майно підприємства  становлять основні фонди та оборотні кошти, а також матеріальні цінності  вартість яких відображається у самостійному балансі підприємства.
   Підприємство здійснює бухгалтерський, оперативний облік  та веде статистичну звітність відповідно до закону України « Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.12.2015 року № 326, « Про моніторинг стану реформування і розвитку житлово-комунального господарства».
   Підприємство одержує дохід за надані послуги і виконує умови договорів у встановленому порядку та  відображає у самостійному балансі підприємства.
 
ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ПОКВАРТАЛЬНО  ЗА 2017 РІК
 
квартал
дохід, тис.грн
витрати, тис.грн.
прибуток,збиток, тис.грн.
1 кв-л
834,4
842,3
-7,9
2 кв-л
1901,2
1920,4
-19,2
3 кв-л
2827,1
2837,7
-69,3
 
 
 
 
 
 
   Підприємство  має збиток в зв’язку з тим, що квартиронаймачі  сплачують за надані послуги не в повному обсязі або взагалі їх не сплачують. Заборгованість населення за послуги з утримання будинків станом на 01.10.2017 р. становить 886,2 тис. грн. Рівень сплати населення за послуги  станом на 01.10.2017 р. складає – 71,5 %.
 
               Люботинське КЖРЕП не має заборгованості по заробітній платі,сплаті податків та інших платежів до бюджету, та надає послуги згідно з тарифом встановленим відповідно до чинного законодавства України .                                                                                                        
 
 
Начальник Люботинського КЖРЕП
                                                                 П.О.Ткаченко       
Переглядів: 555
Дата публікації: 08:28 06.11.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>