Спартакіада з масового спорту серед районів області та міст обласного значення серед фізкультурних працівників!
Спартакіада з масового спорту серед районів області та міст обласного значення серед фізкультурних працівників!

Спартакіада з масового спорту серед районів області та міст обласного значення серед фізкультурних працівників!

27 жовтня 2017 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та участь збірної команди міста Люботина в обласній Спартакіаді серед фізкультурних працівників з масових видів спорту серед районів області і міст обласного значення, яка проходила у спортивному комплексі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. На ці масові змагання прибула 21 команда від районів і міст області.

У програму Спартакіади входили 5 видів змагань: легкоатлетична естафета - 4×60м (незалежно від статі), перетягування канату – 5 учасників (чоловіки), армспорт – 1 учасник (чоловік), настільний теніс – 1 учасник (жінка), міні – футбол – 5 учасників (чоловіки).
Спортивну честь міста  Люботина захищали: Загнойко Р.С. (вчитель фізичної культури НВК №2, перетягування канату), Бондаренко М.В. (вчитель фізичної культури  Караванської ЗОШ, естафета, армспорт, перетягування канату), Кіпрік О.В. (вчитель фізичної культури ЗОШ №3, естафета, перетягування канату), Потьомкіна Л.М. ( вчителька  фізичної культури Гімназії №1, естафета), Казакова К.С. ( вчителька фізичної культури ЗОШ №4, естафета, теніс, перетягування канату), Удянський Ю.В. (директор КЗ «Спорт для всіх», перетягування канату).
Команда не брала участі у змаганнях з міні – футболу, тому що декілька наших чоловіків із нашої команди не поїхали на Спартакіаду і не підтримали у потрібний момент (представники ЗОШ №5, Гімназії №1, ДЮСШ), а це дуже сказалося на кінцевому результаті. Та незважаючи на це, команда, у неповному складі проявила спортивний характер і здобула у загальному заліку високе 5 місце. В окремих видах змагань, таких як теніс настільний (Казакова К.С.) здобули II місце  і срібну медаль, та перетягування канату (Загнойко Р.С., Бондаренко М.В., Кіпрік О.В., Удянський Ю.В., Казакова К.С.) теж посіли високе II місце і срібні медалі. Особлива подяка Казаковій Катерині Станіславівні, яка допомогла у канаті, замість п’ятого чоловіка, причому другий рік підряд.
 Дякуємо всім учасникам Спартакіади, хто захищав спортивну честь міста!
                                                                                      КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх» Люботинської міської ради
директор Ю.В.Удянський
Альбом: Спортивні новини
Альбом: Спортивні новини
Альбом: Спортивні новини
Переглядів: 493
Дата публікації: 15:49 30.10.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>