До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми
До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

координатор проекту «Протидія торгівлі людьми» БФ «Карітас Харків» спільно з Люботинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, підготували та провели ряд заходів, направлених на інформування щодо проблеми сучасного рабства.

Перший етап відбувся 06 жовтня 2017 року в читальній залі Люботинської центральної бібліотеки. Де, для працівників загальноосвітніх закладів міста, служби у справах дітей та міської центральної бібліотеки було проведено тренінг, який був спрямований на організацію роботи з питань протидії торгівлі людьми серед дітей та учнівської молоді. Другим етапом, було проведення 18 жовтня 2017 року профілактичних бесід з питання торгівлі дітьми, в школах міста Люботин для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів.

Проведення заходів, дало змогу, донести інформацію стосовно торгівлі дітьми, щодо засобів вербування та шляхів експлуатації дітей, проінформувати про ризики в інтернеті та соціальних мережах для українців та розповісти про можливості убезпечити власне життя.

 

 

Директор Люботинського МЦСССДМ

Микитенко М.Ю.

Переглядів: 518
Дата публікації: 16:26 25.10.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>