У МВС України розповіли про роботу додатку My Pol
У МВС України розповіли про роботу додатку My Pol

У МВС України розповіли про роботу додатку My Pol

Додаток дозволяє зробити швидкий виклик патрульної поліції, оцінити роботу поліціянтів за номером жетону, знайти найближче відділення, отримувати актуальні новини та основна функція – екстрений виклик

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/109185

Він призначений для нового типу взаємодії громадянина з поліцією.

«Крім відомого короткого номера 102, є ще такий інструмент, як відповідний додаток. Він доступний для Android-платформи та платформи iOS» - повідомив директор Департаменту інформатизації МВС України Ігор Бондаренко у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Безпека країни».

Він зазначив, що сьогодні додаток має понад 100 тис. користувачів.

«Він адмініструється і підтримується державним підприємством МВС. Додаток дозволяє зробити швидкий виклик патрульної поліції, оцінити роботу поліціянтів за номером жетону, знайти найближче відділення, отримувати актуальні новини та основна функція – екстрений виклик», - розповів Ігор Бондаренко.

Він попросив не експериментувати з цією функцією і не відвертати уваги поліціянтів від їхньої діяльності без необхідності.

«Функція реально працює, виклик отримується миттєво і це, можливо, навіть відбувається швидше, ніж комунікація через голосовий засіб, такий як лінія 102. Інформаційна картка події формується автоматично, віддається геопросторова інформація, дані користувача і диспетчер одразу має змогу цей виклик спрямувати до найближчого підрозділу чи екіпажу поліції, який перебуває поряд. Експериментувати з функцією не потрібно – за це є відповідна адміністративна відповідальність за безпідставний виклик поліції», - наголосив Ігор Бондаренко.

Переглядів: 567
Дата публікації: 12:49 14.05.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>