З ДНЕМ СІМ`Ї!
З ДНЕМ СІМ`Ї!

З ДНЕМ СІМ`Ї!

Сім’я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама, найбільший скарб і найвища людська цінність.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності.
Сім’я і близькі друзі – найважливіше джерело щасливого дитинства. Саме в сім’ї дитині з народження прищеплюються відповідальність, порядність і любов. Кожній дитині для повного і гармонійного розвитку необхідно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. В місті Люботин у функціонують прийомні сім`ї , дитячий будинок сімейного типу, патронатна родина;  прийомні батьки та батьки-вихователі піклуються про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, замінюючи біологічну родину, вчать жити та викладають найцінніші уроки: що потрібно вміти відрізняти добро від зла, поступатися, допомагати, прощати, приймати іншу людину такою, якою вона є, поважати старших і захищати тих, хто слабший за тебе.  
З нагоди Міжнародного дня сім'ї  висловлюємо Вам щиру вдячність за сумлінне виконання батьківських обов`язків. 
Ваші терпіння, чуйність, розсудливість і висока відповідальність сприяють не тільки успішному розвитку дітей, а й вихованню в них норм моральної поведінки, етики, поваги  і гуманності.
Ваша участь у вихованні прийомних дітей є проявом мудрості, людяності, щирості та небайдужості до майбутнього нашої держави.
Бажаємо Вам успіхів у подальшому вихованні дітей, стабільності, впевненості в своїх силах і здоров`я! Миру та злагоди в Вашій сім`ї!

 Колектив Люботинського МЦСССДМ

Альбом: З ДНЕМ СІМ`Ї!
Альбом: З ДНЕМ СІМ`Ї!
Альбом: З ДНЕМ СІМ`Ї!
Альбом: З ДНЕМ СІМ`Ї!
Переглядів: 399
Дата публікації: 11:58 14.05.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>