З Великоднем!
З Великоднем!

З Великоднем!

Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!

Великдень, Воскресіння Христове – одне із шанованих свят, яке відзначають щороку в Світлу Неділю навесні. У цей день освячують паски, писанки і крашанки.

Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості. Ця радість переповнює небо, землю, глибинні стихії, а також наші серця. Український народ, споконвіку шанобливо з безмірною любов’ю готується до  приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі, а також окрасу родинної оселі, предметів побуту, святкового столу, різноманітних атрибутів, що супроводять і підкреслюють значущість Великодня.

Люботинська публічна бібліотека підготувала книжкову вітальню на тему: «Воля Божа нам з небес! Христос Воскрес!» Бібліотека для дітей презентувала Великодню мозаїку: «Велике вічне диво». У Водянській бібліотеці-філії підготовлена  тематична поличка: «Величне свято - Воскресіння». У Гиївській бібліотеці-філії пройшов урок духовності: «Страстна дорога до Христа». У Старо-Люботинській бібліотеці-філії представлена виставка-вітання «Я воскрес, щоб знали всі». Манченківська бібліотека-філія підготувала Великодній калейдоскоп: «Свята Пасха йде до хати, будемо Великодень зустрічати». Травнева бібліотека- філія презентувала виставку-інсталяцію: «Великодній вернісаж».

         Колектив Люботинської публічної бібліотеки щиро вітає всіх зі святом Воскресіння Христового!

Альбом: З Великоднем!
Альбом: З Великоднем!
Переглядів: 426
Дата публікації: 10:35 30.04.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>