«За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!»
«За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!»

«За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!»

І4 жовтня в історії нашої країни – це насамперед християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку українські воїни з давніх часів мали за свою покровительку. Ця дата символізує нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України. Саме тому в цей День в Україні відзначають День Українського козацтва та День захисника України, які покликані стати святом усіх сучасних воїнів та ветеранів, днем вшанування всіх, хто упродовж століть обороняв українську землю. Він має консолідувати українське суспільство навколо ідеї захисту незалежної та соборної України.

        Бібліотеки Люботинської централізованої системи в ці дні, з метою національно-патріотичного виховання молоді, проводять безліч цікавих заходів:  у Люботинській ЦБ  проведено інформаційну хвилину «Хай живе козацька доля, хай живе козацький дух»; цикл книжково-ілюстративних виставок «Великі козацькі вожді», «За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!» та бесіду у книжкової виставки «Батьківщину – мати вмій захищати».

  У Центральній  дитячій бібліотеці проведена бесіда у книжкової виставки «Мужності й геройства свято», Гиївська біб.-філ №2  провела  інформаційну хвилину «Козацька слава», Старо-Люботинська біб. філ.№3 підготувала годину історії «Україна - земля героїчного народу», Коваленківська біб.філ. №5 презентувала виставку експозицію «Слава козацька вічно жива», Водянська біб.філ. №1 підготувала книжкову виставку «Козацька слава- приклад і натхнення» та тематичну полицю «Хто вони- патріоти України». Користувачі мали нагоду ознайомитися з матеріалами про козацтво, сучасні дії наших збройних сил, з героїзмом воїнів АТО, які зі зброєю у руках відстоюють незалежність нашої держави та вшанувати пам'ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Вільну Україну від найдавніших часів до сьогодення.

Переглядів: 645
Дата публікації: 09:17 17.10.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>