ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!
ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ !!!

Звертаємо Вашу увагу, що з 07.02.2017 року набрав чинності наказ Мінсоцполітики України від 05.12.2016 № 1476 «Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 31 травня 2013 року №316 (Порядок подання форми звітності №3-ПН)».

 Звіт 3-ПН подається до базового центру зайнятості незалежно від  місцезнаходження, а центр зайнятості двічі на місяць уточнюватиме актуальність вакансій при особистій зустрічі, у телефонному режимі або через засоби електронного зв’язку. Суттєвих змін у формі звіту № 3-ПН не відбулося. Він може бути двох видів: первинним або уточнювальним. Первинна звітність подається з метою інформування про наявність попиту на робочу силу (вакансії). Уточнювальна звітність подається в разі необхідності на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії: умов праці, розміру заробітної плати, вимог до претендента тощо. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та назви професії (посади).

 Форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через 3 робочі дні з дати відкриття вакансії. Окрім того, в розділі І Звіту          № 3-ПН роботодавці не вказуватимуть: бажають заповнити наявну вакансію за сприяння центру зайнятості чи наданий звіт має для центру зайнятості лише інформативний характер.

Люботинський міський

 центр зайнятості

Переглядів: 512
Дата публікації: 13:49 09.02.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>