Управління соціального захисту населення нагадує.
Управління соціального захисту населення нагадує.

Управління соціального захисту населення нагадує.

Головним механізмом забезпечення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг є програма житлових субсидій, яка діє в Україні вже понад 25 років.

  Завдяки програмі житлових субсидій малозабезпечені громадяни оплачують не повну вартість житлово-комунальних послуг, а лише частину платежу, яка залежить від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства в розрахунку на одну особу.
   Варто зазначити, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 року №1324 до середньомісячного сукупного доходу осіб, яким надаються державні допомоги, розмір призначеної їм житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу, враховуватись не буде.
  Надано можливість  подання заяв і документів щодо надання різних видів соціальної допомоги, пільг та субсидій через поштове відділення зв’язку на адресу управління: вул. Слобожанська, 26, м. Люботин, Харківська обл. 62433.
 Також, з 2015 року діє система попередньої реєстрації документів для призначення  житлової субсидії: https://subsidii.mlsp.gov.ua.
           
           
Управління соціального захисту населення
Люботинської міської ради
Переглядів: 621
Дата публікації: 09:23 12.01.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>