З Днем фізичної культури і спорту в Україні
З Днем фізичної культури і спорту в Україні

З Днем фізичної культури і спорту в Україні

Вітаємо всіх учасників і організаторів заходів, батьків та жителів міста із святом – Днем фізичної культури і спорту!!!

Останні дні тижня і вихідні дні (07-09.09.2017р.) були ознаменовані насиченими спортивними подіями, присвяченими Дню фізичної культури і спорту в Україні, яке завжди відзначається у другу суботу місяця. Як і у всіх куточках нашої держави, у місті Люботині теж було проведено цілу низку різноманітних  спортивно – масових заходів.
Комунальний заклад «Спорт для всіх» разом із відділом молоді та спорту Люботинської міської ради провели турніри із пляжного волейболу серед молоді на стадіоні «Олімпієць», стрітболу, шашкам та настільному тенісу серед навчальних закладів у командних змаганнях, які відбулися на спортивних майданчиках НВК №2.
 У змаганнях з пляжного волейболу перше місце виборола команда «Авангард» у складі: Тимченко А., Микитенко А., друге у команди «АУЄ» у складі: Сердюк Д., Корольов Р., третє посіла команда «Орли» у складі; Горик І., Книш С.
 Серед навчальних закладів у командних змаганнях по шашкам перемогла команда НВК №2 у складі: Коваленко М., Ярова Я., друге місце у команди ЗОШ №5 у складі: Калітін В., Мищенко Ю., третє місце посіла команда Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту у складі: Петрусенко А., Ганнич А.
Турнір із стрітболу виграли учні НВК №2 у складі: Калачинський Б., Коваленко М., Григорян А., Кольцов М., другу сходинку здобула команда ЗОШ №4 у складі: Усатов М.,Глущенко А., Красніков В., третє місце посіла команда ЗОШ №3 у складі: Зінченко І., Фомін М., Четвериков Р., Свід Б.
У командних змаганнях із настільного тенісу теж перемогли представники НВК №2 у складі: Кожухов С., Бутенко А., друге місце у команди ЗОШ №5, у складі: Жупанас С., Головащенко С., третє місце посіла команда ЗОШ №3 у складі: Свід Б., Поддубна Д.
Всі переможці змагань отримали Кубки, грамоти, дипломи, а призери грамоти і дипломи відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх». По закінченню спортивних заходів, на церемонії нагородження всі учні, які активно брали участь у спортивно – масових заходах та виборювали призові місця на протязі 2016- 2017р.р були відзначені іменними грамотами від Комунального закладу «Спорт для всіх» та відділу освіти Люботинської міської ради, які вручила Лампанченко К.В.
Яскраве свято спорту відбулося на стадіоні по вул.. Ковпака поблизу станції Любівка. За ініціативи мешканця мікрорайону, члена виконкому Нечипоренка Сергія Володимировича проведено футбольні матчі між командами мікрорайонів міста та за участі батьків. Футбольне поле теж готували разом діти, батьки, голова квартального комітету Ніконенко Галина Миколаївна, директор Комунального закладу «Спорт для всіх», в тому числі і  суддівство змагань. Всіляку допомогу у проведенні першого такого турніру оказував міський голова Лазуренко Леонід Іванович, який був присутній на відкритті і нагородженні учасників та наголосив, що у подальшому буде сприяти розвитку спортивно – масових заходів у інших мікрорайонах міста. По закінченню футбольних баталій, у яких взяли участь і батьки учасників турніру, зігравши проти молоді, була зварена польова каша для всіх учасників, їх батьків, вболівальників, мешканців і дітей мікрорайону. Учасники були нагороджені грамотами, дипломами і Кубком, які вручив міський голова Лазуренко Л.І., а депутат міської ради Яловенко Андрій Леонідович подарував переможцям футбольний м’яч.
Дякуємо за всіляку підтримку в організації і проведенні спортивного свята – Дня фізичної культури і спорту Люботинського міського голову Лазуренка Леоніда Івановича та директора НВК №2 Козоріза Анатолія Віталійовича!
Вітаємо всіх учасників і організаторів заходів, батьків та жителів міста із святом – Днем фізичної культури і спорту!!!
 
КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх» Люботинської міської ради
директор Ю.В.Удянський
Переглядів: 557
Дата публікації: 15:39 11.09.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>