22 грудня - День енергетика
22 грудня  -  День енергетика

22 грудня - День енергетика

Пресвипуск

Щороку 22 грудня відзначається День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Робота енергетиків полягає в забезпеченні одного з найважливіших благ цивілізації – тепла і світла. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення регіону електричною та тепловою енергією, а відтак – розвиток економіки, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери.  

Середньооблікова кількість штатних працівників підприємств Харківської області за видом економічної діяльності "Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря" у січні–жовтні 2020 р. становила 23656 осіб. Середньомісячна заробітна плата штатного працівника склала 13286 грн, що на 22,6% більше відповідного періоду попереднього року.

Енергетичний комплекс Харківської області володіє потужним потенціалом. Джерелами постачання енергії є: теплові та сонячні електростанції, теплоелектроцентралі, гідроелектростанції, теплогенеруючі установки, котельні та інші енергогенеруючі установки. У 2019 р. обсяг відпуску електричної енергії становив 4,5 млрд.кВт·год, теплової енергії – 8,9 млн.Гкал.

Вітаємо з Днем енергетика всіх, хто пов'язав свою професійну діяльність зі створенням та обслуговуванням енергетичних систем. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, успіхів у вирішенні життєвих і виробничих завдань. Нехай робота приносить радість, а професійні успіхи йдуть поряд із особистим щастям і благополуччям!

 

 

Заступник начальника
Головного управління статистики
у Харківській області                                                                                  Марина ТУР

 

Переглядів: 329
Дата публікації: 07:48 22.12.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>