Рідне місто на вихідних урочисто відзначало 367 річницю з дня народження.
Рідне місто на вихідних урочисто відзначало 367 річницю з дня народження.

Рідне місто на вихідних урочисто відзначало 367 річницю з дня народження.

Із самого ранку розпочалися спортивні змагання із міні-футболу, пляжного волейболу та шахів, а для дітей працювали атракціони: надувні гірки, каруселі, батути, призовий тир та безпрограшна лотерея.

Біля Люботинського подвір’я розташувалося місто майстрів, де свої мистецькі вироби представляли наші талановиті майстрині та колоритний гончар Олександр Жовновський.

Родзинкою свята стала «жива скульптура» – ретрофотограф, який фотографував присутніх і усім бажаючим вручав щойно роздруковану газету із фото та інформацією про місто.

На малечу чекав захоплюючий квест «Люботин – місто легенд», за умовами якого необхідно було обстежити увесь парк та дійти до князівського скарбу.

Міський голова Леонід Лазуренко привітав  містян зі святом та відзначив, що місто має славну історію, у ньому живуть привітні і працьовиті людей, які люблять своє місто і дбають про його майбутнє. Рідне місто розквітає – ремонтуються дороги, освітлюються вулиці, ремонтуються школи і лікарні, подякував усім за злагоджену роботу, направлену на розвиток міста.

Також висловив вдячність на адресу Президента Петра Порошенка за реалізацію реформи бюджетної децентралізації, яка дала змогу забезпечити збільшення ресурсу місцевих бюджетів і направляти кошти на першочергові потреби міста, та слова вдячності голові облдержадміністрації Юлії Світличній і обласній раді за співпрацю й допомогу у вирішенні важливих питань, пов’язаних  із життєдіяльністю міста.

Слова глибокої вдячності лунали і на адресу воїнів АТО, які забезпечують для нас мирне життя. Міський голова побажав усім миру, впевненого сьогодення та перспективного майбутнього.

Вітали земляків і почесні громадяни м. Люботин – заслужений артист естрадного мистецтва України Олесій Еткало з ансамблем «Однополчане»  та поет Олександр  Кібальник.

Для учасників свята звучали пісні у виконанні наших талановитих вокалістів, а танцюристи подарували запальні танки.

Наші неперевершені  красуні – Вікторія Давидова, Марія Безрук, Любов Сухіна, Валерія Сергєєва – взяли участь у міському конкурсі краси «Міс Люботин–2017». Журі складно було визначити найкрасивішу, найелегантнішу і найбільш ерудовану красуню. Але все ж таки титул здобула Вікторія Давидова.

Концертна програма ритмічних композицій «Місто в стилі диско» у виконанні наших талановитих вокалістів, не залишила нікого байдужим.

Подарунком для молоді стала група Cover band «the CaPeRs».

Свято закінчилося, але залишились позитивні враження та емоції.

Переглядів: 582
Дата публікації: 16:52 04.09.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>