9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва
    9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного  мистецтва

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, реалізовують себе як особистість через творчість!

                        Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
   У процесі історичного розвитку людства, одним із засобів вираження емоційного стану людської душі було мистецтво, яке є важливою складовою духовної культури суспільства. Протягом століть, саме завдяки культурі, наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою чистоту і незамуленість.
  Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.
  Завдяки вам – справжнім подвижникам своєї справи, культура, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.
 Тож бажаємо усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та миру.
 
 
З повагою,
Міський голова         Леонід ЛАЗУРЕНКО
 
Секретар ради          Володимир ГРЕЧКО  
Переглядів: 352
Дата публікації: 04:00 09.11.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>