З Днем залізничника України!
З Днем залізничника України!

З Днем залізничника України!

Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту, які вже давно перебувають на пенсії, викладачі залізничних навчальних закладів та всі, хто вносить свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі!

Колектив Люботинської централізованої бібліотечної системи, щиро вітає Вас з професійним святом!  Працівники українських залізних доріг щодня вкладають свою працю і діляться своєю любов’ю у справі, яка служить на благо всієї української держави. Розвиток і вдосконалення залізничного сполучення не раз справедливо служило доказом невід’ємного економічного зростання. Залізниці донині залишаються ефективним транспортним сполученням і все це завдяки копіткій праці наших залізничників.

Ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників українських національних залізниць і бажаємо Вам гарних успіхів, благополуччя і високого професіоналізму, який завжди був притаманний нашим шановним залізничникам! Бажаємо вам міцного здоров’я і відмінного самопочуття. Любові, щастя, простих людських радощів, які прикрашають життєвий шлях, роблячи його ще більш приємним. Нехай ваша праця приносить вам якомога більше позитивних емоцій і цікавих моментів. Бажаємо, щоб життя було, як захоплива подорож з прекрасним краєвидом із вікна !

 

Директор Люботинської ЦБС     Олена Алісова

Альбом: З Днем залізничника України!
Переглядів: 697
Дата публікації: 13:34 03.11.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>