30 вересня Україна відзначає день усиновлення.
30 вересня Україна відзначає день усиновлення.

30 вересня Україна відзначає день усиновлення.

Це свято доброти та милосердя яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

   Щороку в Україні збільшується кількість людей, які прагнуть усиновити дитину. Вони відкривають свої серця перед дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, даруючи любов, увагу, родинне тепло маленьким українцям, які волею долі позбавлені піклування власних батьків. Турбота про них - наше спільне завдання, обов'язок міста, суспільства, держави. Розвиток дитячої охорони здоров'я, забезпечення права дітей на отримання якісної освіти, збереження і розширення мережі соціально-культурних і спортивних закладів є пріоритетними напрямами соціальної політики нашої держави.        

   День усиновлення — свято, яке щороку відзначається 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії і, мабуть, не випадково. Доброта і любов - головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти - це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

   На обліку з усиновлення в службі у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради перебуває 14 дітей, які можуть бути усиновлені. І допомогти їм може кожен, хто небайдужий. Одні — усиновлять і виховають дитину, інші — допоможуть дитині знайти батьків, треті — нададуть фахову консультацію тим, хто хоче усиновити або тим, хто вже усиновив. Основне, щоб ми всі намагалися допомогти кожній дитині вирости у любові і повазі.

        Низький уклін усім сім'ям, які усиновили, взяли під опіку чи піклування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування! Родинного щастя, радості та успіхів Вам і дітлахам!!!

Начальник служби у справах дітей
                                        Губська Н.А.
Переглядів: 512
Дата публікації: 13:44 29.09.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>