Привітання міського голови до Дня визвлення м. Люботина
Привітання міського голови до Дня визвлення м. Люботина

Привітання міського голови до Дня визвлення м. Люботина

Шановні люботинці! 29 серпня – особливий день для нашого міста . 74 роки тому Люботин був героїчно звільнений від німецько-фашистських загарбників.

     Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,   хто загинув, визволяючи наш рідний край  від    нацистських окупантів.
         Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.
         Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.
         Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.
         Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.
         Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям  міста здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.
         Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!
 
З повагою
Люботинський міський голова                                             Л.І.Лазуренко
Переглядів: 493
Дата публікації: 09:22 29.08.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>