ОГОЛОШЕННЯ
ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема низького рівня розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення. Крім того, з травня 2017 роки відсутні перерахування за субсидії. Наразі, це перешкоджає ВККУ Люботинської міської ради сплачувати податки до бюджетів усіх рівнів, вчасно розраховуватися за енергопостачання.

З 1 вересня 2017 року планується відключення об’єктів ВККУ Люботинської міської ради від мереж енергопостачання через несплату коштів за спожиту електроенергію. І як наслідок, відсутність води на території всього міста Люботин.
Станом на 01 серпня 2017 року загальна сума заборгованості  від населення за послуги водопостачання та водовідведення складає 1 млн. 895 тис. грн.
У разі непогашення існуючого боргу, підприємство вимушено відключати неплатників від системи водопостачання та водовідведення. В цьому випадку, повторне підключення до мереж буде здійснюватися за рахунок споживача після повного погашення заборгованості.
Крім того, стягнення заборгованості з неплатників здійснюється в судовому порядку. При невиконанні рішення суду щодо погашення заборгованості абонентом, представники державної виконавчої служби стягують борги через накладання арешту на майно боржника.
При позитивному рішенні суду на користь ВККУ Люботинської міської ради про стягнення заборгованості, боржники не тільки повинні будуть сплатити основний борг, а й 3% річних та індекс інфляції, судові витрати в сумі 800/1600 грн. та виконавчий збір у розмірі 10 % від фактично стягненої суми боргу.
Шановні абоненти, звертаємо увагу, що за спожиті послуги водопостачання та водовідведення необхідно платити.
 Адміністрація ВККУ Люботинської міської ради
Переглядів: 486
Дата публікації: 11:53 23.08.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>