МОН запускає серію відеороз’яснень з найбільш поширених питань, які турбують абітурієнтів
МОН запускає серію відеороз’яснень з найбільш поширених питань, які турбують абітурієнтів

МОН запускає серію відеороз’яснень з найбільш поширених питань, які турбують абітурієнтів

Перший ролик – про вступні іспити та творчі конкурси - вже доступний на сайті міністерства у розділі «Вступна кампанія - 2020» та на офіційному YouTube-каналі.

Не пізніше за 24 липня в усіх закладах вищої освіти має розпочатись реєстрація на вступні іспити та творчі конкурси. У ролику експерти МОН розповідають про те, хто, як і коли має складати вступні іспити чи брати участь у творчих конкурсах.

«До прикладу, для вступників на бюджет творчі конкурси та вступні іспити проводитимуться в кілька потоків. Це зроблено для того, щоб абітурієнти мали більше можливостей для вступу до різних вишів у разі збігу дат проведення цих випробувань», - пояснюють урядовці.

Загалом вступні іспити та творчі конкурси відбуватимуться для вступників на місця державного замовлення з 1 до 12 серпня, на контракт – з 1 до 22 серпня.

Відеороз’яснення також будуть супроводжуватись відповідною інфографікою, яка просто та доступно ілюструватимуть основні етапи вступної кампанії. Вона буде розміщуватись у розділі «Вступна кампанія - 2020» на офіційному сайті МОН, поширюватись у соцмережах та через засоби масової інформації.

База відеороз’яснень та інфографіки для вступників на бакалавра, молодшого бакалавра та на магістра буде поповнюватись новими матеріалами до 1 серпня – початку основного етапу вступної кампанії 2020 року. 

На Урядовому порталі нагадують, що з 30 червня 2020 року в МОН запрацював консультаційний центр, послугами якого можуть користуватись цьогорічні вступники та їхні батьки.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/104337

Переглядів: 652
Дата публікації: 13:20 22.07.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>