ОГОЛОШЕННЯ
ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Працівниками ВККУ Люботинської міської ради під час проведення обстежень було виявлено ряд порушень, щодо несанкціонованих поливів по вул. Фісака, вул. Шмідта, вул. Калініна та нараховано за несанкціонований полив до сплати спожива 3612,81 грн.

Нагадуємо, що ЗАБОРОНЕНО облаштування тимчасових водопровідних мереж для полива присадибних ділянок без встановлення приладу обліку води. В разі здійснення полива присадибних ділянок за допомогою тимчасових трубопроводів або шлангів, нарахування за використаний обсяг води проводиться за пропускною спроможністю труби вводу при швидкості руху води в ній 2,0 м/сек та дією її повним перерізом протягом 24 годин за добу. Розрахунковий період при безобліковому водокористуванні встановлюється з дня початку такого користування. Якщо термін початку безоблікового водокористування виявити неможливо, розрахунковий період становить один місяць.

В залежності від пропускної спроможності трубопроводу розмір нарахування за 1 добу за безоблікове водокористування становить від 779,01 грн. (за 56,45  м3) до 15943,96 грн. (за 1155,36  м3).

 

Адміністрація ВККУ Люботинської міської ради

Переглядів: 507
Дата публікації: 16:28 15.08.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>