ОГОЛОШЕННЯ
ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

ВККУ Люботинської міської ради звертається з проханням допомогти зупинити розкрадання кришок люків з комунальних мереж. Поставити охоронця біля кожного водопровідного чи каналізаційного колодязя ВККУ Люботинської міської ради можливості не має, чим і користуються зловмисники, які викрадають кришки люків не лише з окраїн міста, а й з центральних частин (вул. Франка, вул. Ушакова, вул. Шкільна, вул. Злагоди, вул. Ціолковського та інші).

Подолати цю проблему можливо лише спільними зусиллями, в даний час особливу надію покладаємо на працівників Національної поліції та сподіваємось, що до відповідальності будуть притягнені не лише крадії, а й скупники краденого, які понесуть належну відповідальність за свої вчинки. Оскільки саме нелегальні та недобросовісні приймальники металобрухту провокують потенційних крадіїв до вчинення крадіжок металевих кришок люків, що завдає значних збитків підприємству та ставить під загрозу життя та здоров’я пішоходів та автомобілістів.

Просимо заготівельників металобрухту не скуповувати кришки люків.

На сьогоднішній день по м. Люботин викрадено 17  кришок люків. Вартість однієї кришки люка з прогумованого пластику становить 1300 грн.

Працівниками ВККУ Люботинської міської ради встановлені нові люки з прогумованого пластику по вул. Франка та на перехресті вул. Ушакова/ вул. Шкільна.

Адміністрація ВККУ Люботинської міської ради

Переглядів: 467
Дата публікації: 16:27 15.08.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>