З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!
З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!

З ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!

На теперішній час наша країна знаходиться в непростих умовах, і професія будівельника зараз особливо затребувана.

 Старше покоління пам’ятає післявоєнну  відбудову 40-50 років минулого століття, ми пам’ятаємо  участь у відбудові після аварії на ЧАЕС та після природних катаклізмів у західних районах країни, а нашим дітям та онукам можливо доведеться  приймати  участь у відбудові теперішніх руйнувань і приведенні   у порядок звільнених територій.
  Сьогодні наша країна має вишукувати значні кошти на оборону, відшкодування збитків,  облаштування змушених переселенців із зони АТО та на багато інших речей. Тепер,  як ніколи, важливо зберігати від руйнувань нашу інфраструктуру, капітальні будівлі, своє житло, об’єкти благоустрою та унеможливлювати всіма способами їх пошкодження - в них вкладена праця та частка душі  будівельників.
   Із свого боку виконкомом Люботинської міської ради, приймаються заходи по збільшенню інвестиційної привабливості міста, зокрема, вже минув перший рік з того часу, як відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю почав виконувати  державні контролюючі функції та надавати  консультації щодо будівництва, реконструкції і прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва.
  Це дало  змогу пришвидшити здійснення   дозвільно-погоджувальних процедур та  введення об’єктів в експлуатацію. За цей час відділом надано  152 дозвільні та реєстраційні послуги, а в результаті штрафних санкцій, застосованих до порушників містобудівного законодавства,  до місцевого бюджету надійшло  понад п’ятдесят тис. грн.
 На сьогодні найважче нашим бійцям на передовій та населенню в зонах обстрілу, ми вдячні та співчуваємо їм, але труднощі   завжди  об’єднували  націю і  згуртовували  громади, буде так і на цей раз,  все це зробить нас міцнішими та надасть нам натхнення.
 Напередодні дня будівельника,  висловлюючи кращі слова вітання  хочемо побажати будівельникам  якомога менше об’єктів післявоєнної відбудови, але більше мирних будівельних майданчиків.
 Маємо надію, що ми разом із Вами впораємося з усіма складнощами. Велика вдячність всім причетним до будівельної справи, здоров’я Вам, благополуччя та мирного неба.
 
 
З повагою та найкращими побажаннями,
 
Міський  голова Л.І. Лазуренко
 
Начальник відділу з питань містобудування, архітектури
та держархбудконтролю   С.Г.Кравченко
Переглядів: 487
Дата публікації: 13:44 11.08.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>