До уваги осіб з інвалідністю!
До уваги осіб з інвалідністю!

До уваги осіб з інвалідністю!

Загальновідомо, яку важливу роль в житті людини має професійна діяльність особливо коли професія обрана за покликом серця. Знайти роботу, реалізувати себе в професійній діяльності в сучасних соціально-економічних умовах надзвичайно складно всім: і молодим, і середнього віку, здоровим, а тим паче молодим людям з обмеженими фізичними можливостями.

          Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж  є єдиним вищим навчальним закладом Західної України, де здобувають освіту молоді юнаки та дівчата з обмеженими фізичними можливостями за ОКР «Молодший спеціаліст» по спеціальностям: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота». А також буде ліцензовано ОКР «Бакалавр» за спеціальностями: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота».
         Окрім молодих людей з обмеженими фізичними можливостями тут можуть навчатися діти-сироти, напівсироти, члени сімей, які постраждали від аварії ЧАЕС, переселенці зі сходу та, особи, визнані учасниками бойових дій.
          Для вирішення основних завдань підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.
          Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляцій ний, лікарський кабінети.
            До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком. З 2016 року навчальний заклад розпочав підготовку фахівців з числа осіб, що переміщуються на візках.
            Зараховані на навчання до коледжу ( інваліди І-ІІІ груп та інваліди з дитинства) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, цілодобова медична допомога).
  За направленням на реабілітацію звертатися до управління  соціального захисту населення Люботинської міської ради за адресою: м. Люботин,
вул. Радянська, 41 кім. № 1 тел. 741-01-31.
                                                                           Відділ пільг та соціальних гарантій УСЗН  
                                                                            Люботинської МР
Альбом: До уваги осіб з інвалідністю!
Переглядів: 529
Дата публікації: 14:15 06.02.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>