До Конституції з повагою, до влади - з надією
До Конституції з повагою, до влади - з надією

До Конституції з повагою, до влади - з надією

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. В переддень Дня Конституції України бібліотечні працівники розпочали популяризацію літератури про розвиток Конституції в Україні.

У бібліотечних закладах міста Люботина   презентовані різноманітні заходи: у центральній бібліотеці  представлена  книжково – ілюстративна виставка  «Конституція України: традиції і нове», де  читачі мають змогу ознайомитися з літературою про історію Конституції України, переглянути  добірку матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію; ЦДБ оформила  тематичну полицю під назвою «Наш основний закон» активно проводять з дітьми правові п’ятихвилинки; Водянська бібліотека - філія оформила книжкову виставку «Конституція – фундамент правової держави»; Гиївська бібліотека – філія підготувала  інформаційний перегляд на тему  «Конституція - основа нашого життя» та провела бесіду біля книжкової виставки; правові виставки «Конституція – оберіг моєї держави» підготувала  Старо-Люботинська бібліотека-філ. №3,  «Право. Закон. Обов’язок.» (Коваленківська бібліотека-філ. №5).

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Переглядів: 525
Дата публікації: 14:40 27.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>