ПАТ «Харківгаз» вдвічі збільшив кількість виявлених крадіжок газу
ПАТ «Харківгаз» вдвічі збільшив кількість виявлених крадіжок газу

ПАТ «Харківгаз» вдвічі збільшив кількість виявлених крадіжок газу

З початку 2017р. ПАТ «Харківгаз» виявлено більше 340 випадків незаконного використання газу. Майже вдвічі більше ніж в аналогічному періоді минулого року. Кожне несанкціоноване втручання споживача в роботу газорозподільних систем знижує рівень їх надійності, створює небезпеку для всіх близ розташованих людей. Саме тому, ПАТ «Харківгаз» впроваджено преміювання в розмірі 1 тис. грн. за інформацію про газових крадіїв.

До крадіжок державного енергоресурсу вдаються як мешканці області так і промислові підприємства. Але , насправді, для жодного з порушника економія з несанкціонованого використання газу не відбулась. За підсумками 5 місяців поточного року «горе-винахідникам» нараховано до сплати 14,2 млн. гривень. Частину цієї суми сплатять понад 10 промислових підприємств.

Серед способів до яких вдаються споживачі для крадіжок газу – зупинка лічильника, або втручання в його роботу, самовільне відновлення газопостачання, незаконна врізка в газорозподільну мережу.

«ПАТ «Харківгаз» несе відповідальність за безаварійні та стабільні доставки газу споживачам. Будь яке стороннє втручання в роботу комплексу системи газопроводів – це ризик аварій, псування газових мереж та зупинок газопостачання. Тому наше підприємство надає винагороду за інформацію про крадіїв», - зазначив комерційний директор ПАТ «Харківгаз» Юрій Маслюк.

Щоб отримати винагороду, необхідно за телефоном (057) 341-44-70 або на електронну адресу dialog@khgas.com.ua надати достовірну інформацію про несанкціоноване використання газу. Протягом кількох днів фахівці ПАТ «Харківгаз» перевірять отримані дані . У випадку їх підтвердження, підприємство виплатить винагороди, у зручний для споживача спосіб.

ПАТ «Харківгаз» гарантує повну анонімність та конфіденційність даних людини, що сповістила про крадіжку природного газу та псування газових мереж.

Довідка: ПАТ «Харківгаз» здійснює розподіл природного газу на території Харківської області. Підприємство обслуговує 17 тис. км. газопроводів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 900  млн. м. куб. природного газу. ПАТ «Харківгаз» забезпечує природним газом понад 450 тис. домоволодінь Харківщини. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області. Штат підприємства складає близько 3 тис. працівників.

 

Переглядів: 545
Дата публікації: 10:15 26.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>