Бібліотека – відкритий світ читання
Бібліотека – відкритий світ читання

Бібліотека – відкритий світ читання

Протягом червня Люботинську центральну дитячу бібліотеку відвідали всі охочі діти з шкільних літніх таборів. Були охоплені школи нашого міста більш ніж трьохсот дітей мали змогу ознайомитися з бібліотекою.

Завідуюча Поясник І. М. та  бібліотекар Субота Н. В.   провели цілий цикл захоплюючих екскурсій де розповіли дітям про чудодійні властивості  книг, показали рідкісні екземпляри книжок, які є в бібліотеці. Приємно бачити розуміння дітей, що книги не просто надруковані слова, а своєрідна обіцянка нових знань, пригод, фантазій, вражень. Більшість  дітей  відкрили для себе багато нового переглянувши  різномані книжкові виставки: «Бібліотека – відкритий світ читання», «Шануйте, любіть книжки», «Книги незаслужено забуті», «Мандрівка в книжковий світ», «Посвята в читачі». Ці заходи безперечно підвищили рівень зацікавленості до книжок, діти захоплюють своєю безпосередністю, жагою розповісти про своє життя та про свої хобі, а це головна мета спілкування з дітьми, яке викликає справжнє задоволення для бібліотекарів.

  Бібліотекар Коваленко О. В.  підготувала та провела ряд мультимедійних презентацій на тему «Пам’ятники книгам», «Сім чудес України»,  на яких діти мали змогу більш детально ознайомитися з  бібліотеками світу, переглянути книжкові виставки, взяти прочитати додому  цікаві періодичні видання та нові книжки, щоб більше дізнатись про відчайдушних героїв. Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Книги творять людину, навчаючи її мудрості й доброти.

  Неуступова Д.В. продовжує проводити  для дітей цікаві безкоштовні майстер – класи з прикладного мистецтва у «Чарівній майстерні»,  метою яких  є сприяння виховання естетичних смаків, розвитку пізнавальних інтересів, умінь та навичок дітей
  Колективом дитячої бібліотеки створені всі умови для знайомства дітей з казками і цікавими новими виданнями, щоб кожен  користувач зміг ділились враженнями від прочитаних книжок, розповісти цікаві історії, чому саме їм сподобалась ці романи та  пропонувати своїм друзям їх прочитати.  

Запрошуємо всіх охочих до «Затишного куточку дитячої бібліотеки», де діти  матимуть змогу ознайомитися з книжковими експозиціями, на яких будуть представлені книги на всі смаки та зробити цікаву незвичайну фотосесію серед книжкових полиць.

Шановні читачі, поспішайте до бібліотеки, на Вас чекає неосяжне море цікавого і захоплюючого!

                                                                       Директор Люботинської ЦБС Алісова О.В.

Переглядів: 669
Дата публікації: 15:26 22.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>