I місце у обласній спартакіаді «Козацькі розваги»!
I місце у обласній спартакіаді «Козацькі розваги»!

I місце у обласній спартакіаді «Козацькі розваги»!

16 червня 2017 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та участь збірної команди м. Люботина у фінальних змаганнях обласної Спартакіади «Козацькі розваги» серед районів і міст обласного значення Харківської області. Ці традиційні змагання проходили згідно плану Всеукраїнських заходів у м. Валки на стадіоні «Колос». На церемонії відкриття змагань тренер Кибальник О.Г. зачитав свій вірш присвячений богатирям Харківщини.

Яскраве свято, де учасники показали свою силу, витривалість та швидкість сучасних українських богатирів. Завдяки таким заходам відроджуються історико – культурні та господарські традиції, духовності українського народу, залучаються широкі верстви населення України до занять фізичною культурою та спортом.

 Від кожного району і міста виступали по 2 чоловіка (віком старше 18 років). У програмі було 4 види змагань, які потребують великої фізичної сили. Перша вправа «Колода» - це класична штанга вагою 70 кг, яку треба підняти над собою максимальну кількість разів за 1 хвилину 30 секунд, друга вправа «Козацька вдача», де линву довжиною 12м команда повинна перетнути відмітку на середині дистанції, третя вправа «Чумаки» - на лінії «Старт – Фініш» розміщені вісім мішків кожен вагою 50кг, а на відстані 10 метрів розміщений віз у який треба перенести всі мішки на швидкість і четверта вправа «Козацька засіка» - на дистанції розміщені 4 перешкоди висотою 50см, 70см, 90 см, 110см, а між ними знаходяться основи, до яких треба доторкнутися колодою вагою у 200кг, щоб кожного разу здолати перешкоди та набрати найменший час.

Склад команди – переможців: Фомін Олексій, Морковчин Анатолій (тренер Кибальник О.Г.).

Вітаємо наших спортсменів із перемогою, бажаємо здоров’я, успіхів у роботі та спорті!

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Альбом: I місце у обласній спартакіаді «Козацькі розваги»!
Альбом: I місце у обласній спартакіаді «Козацькі розваги»!
Переглядів: 525
Дата публікації: 14:16 19.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>