Випускний у Люботинській дитячій музичній школі
Випускний у Люботинській дитячій музичній школі

Випускний у Люботинській дитячій музичній школі

Ось і промайнули гомінкі роки навчання у дитячій музичній школі. А починалось все із знайомства з цікавими музичними інструментами, із вивчення нотної грамоти, із слухання музичних творів різних епох та композиторів.

В цьому році навчання в нашій школі закінчили 10 учнів.  Це бандуристка Кузнєцова Валерія;  піаністи - Федін Олексій, Огірняк Сніжана, Буцька Анастасія, Коростиль Віолета, Гончаров Нікіта та Мандич Олексій; акордеоністи Іванов Данило та Іванов Давид; вокаліст Федін Олексій. Серед них багато справді талановитих творчих особистостей, перспективних учнів, які цілеспрямовано ідуть до своєї мети.

09 червня 2017 році на випускному вечорі в музичній школі звучали теплі слова привітання від директора, завідуючих відділами та батьків випускників. Всі діти отримали «Свідоцтва про позашкільну освіту», а найкращі з них були відзначені грамотами і подяками за успіхи у навчанні, високі результати, досягнуті  у конкурсах виконавської майстерності  різних рівнів, активну концертну діяльність та участь в громадському житті школи, активну концертну діяльний .

Після урочистого вручення свідоцтв відбувся концерт, на якому продемонстрували свої вміння та навички учні. Гості, серед яких були батьки та друзі випускників, щирими оплесками підтримували виступи юних артистів.

Дорогі випускники! Бажаємо, щоб музика супроводжувала вас по життю завжди, підтримувала та допомагала долати всі негаразди та примхи долі. Залишайтесь такими ж щирими і добрими, творчими і щасливими, цілеспрямованими і життєрадісними, якими запам’ятали вас ваші викладачі. Завзяття вам, впевненості у досягненні мети, удачі і щасливої життєвої долі! 

Альбом: Випускний у Люботинській дитячій музичній школі
Альбом: Випускний у Люботинській дитячій музичній школі
Переглядів: 550
Дата публікації: 11:39 13.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>