Концерти для пришкільних таборів
Концерти для пришкільних таборів

Концерти для пришкільних таборів

Закінчився складний та багатий на перемоги і звершення навчальний рік у Люботинській дитячій музичній школі. Діти склали останні іспити і отримали завдання на літо. А тоді вирішили порадувати своїми виступами учнів пришкільних таборів відпочинку.

Так, 31 травня запросили на концерт Люботинський навчально-виховний комплекс № 2. Діти поринули у казковий світ музики, дізнались багато цікавого про музичні інструменти та отримали масу задоволення. Особливо радісно сприйняли те, що учасники концерту – їхні однокласники.

02 червня 2017 р. дитяча музична школа знову зустрічала учнів пришкільних таборів. Цього разу -  загальноосвітньої школи № 4. Ведучими концерту були учениці школи Кульмінська Вероніка та Репецька Єлизавета. Юні музиканти з особливою гордістю та хвилюванням виконували музичні твори для своїх друзів. А з яким захопленням діти дивилися на виступи своїх ровесників!

Дякуємо всім учасникам та глядачам концерту! Сподіваємось і надалі продовжувати співпрацю з пришкільними таборами при школах міста влітку 2018 року.

Колектив Люботинської ДМШ

Альбом: Концерти для пришкільних таборів
Переглядів: 447
Дата публікації: 11:21 13.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>