Оголошення про медичне обслуговування
Оголошення про медичне обслуговування

Оголошення про медичне обслуговування

Адміністрація комунального Підприємства "Люботинська центральна міська лікарня" Люботинської міської ради Харківської області уклала договори з: Приватним акціонерним товариством Страхова компанія "Інтер-Поліс" і Товариством з додатковою відповідальністю Страхова компанія "Нафтагазстрах", у зв’язку з чим запрошує застрахованих працівників і пенсіонерів ПАТ "Укрзалізниця" на лікування. Лікарі вищих категорій, серед яких кандидат медичних наук, нададуть висококваліфікаційну допомогу з повним забезпеченням медикаментами відповідно до встановлених діагнозів.

 Одним із базових принципів роботи комунального підприємства "Люботинська центральна міська лікарня" є точність, якість, оперативність надання медичних послуг, а також гідно цінувати кожного свого пацієнта.

   Чекаємо на Вас за адресою: м. Люботин, вул. Громова, 3 - стаціонар (неврологічне, терапевтичне відділення, хірургічне відділення з ліжками хірургічного, травматологічного, гінекологічного профілів, і відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії).

 

З повагою

головний лікар

О.В.Кандаурова

 
Переглядів: 444
Дата публікації: 10:51 12.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>