Райдужне книжкове літо
Райдужне книжкове літо

Райдужне книжкове літо

Вже традицією стало щороку під час літніх канікул проводити екскурсії до Люботинської центральної дитячої бібліотеки, які сприяють підвищенню читацької активності, організації відпочинку та проведення змістовного дозвілля читачів-дітей у період літніх канікул, а також залученню до бібліотеки нових користувачів, які приїжджають на відпочинок, у гості до рідних.

Слід зазначити, що форми, методи і прийоми роботи по вихованню духовної культури у дітей надзвичайно різноманітні. Бібліотека плідно працює з педагогічним колективом шкіл, особливо з вчителями української мови і літератури, істориками, географами, вчителями співів. Бібліотечні фахівці  використовують різні форми роботи: книжкові виставки, бесіди, огляди, вікторини, уроки, вечори, конкурси тощо.

 06.06. проведені планові екскурсії – презентації для дітей шкільних таборів відпочинку  ЗОШ №3; та ЗОШ №4  на тему «Всесвітні пам’ятники книгам» бібліотекарі, що працюють з дітьми, прагнуть оновити зміст та форми спілкування з юними читачами, створити комфортне інформаційне середовище, яке відповідало б різнобічним уподобанням (читання за шкільною програмою, читання «для душі»). І все це з однією метою — залучити якомога більше дітей до книги, до проведення свого вільного часу в бібліотеці.

Важливою складовою у діяльності дитячої бібліотеки в рамках проведення літніх екскурсій – презентацій  є тематичні виставки «У книжок немає канікул», «Час читати», «Бібліотечний бульвар», «Книги незаслужено забуті», «Бібліотека відкриває світ читання», «Читаємо всією родиною».

 Проведення екскурсій  в бібліотеці завжди сприяє залученню підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, створенню у бібліотеці атмосфери радісного спілкування, де кожна дитина — юний читач відчуває себе бажаним гостем.

                                                            Директор Люботинської ЦБС Алісова О.В.

Переглядів: 479
Дата публікації: 14:10 07.06.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>